Maak kennis met de makelaars


In Assen, Groningen, Hoogeveen en Zuidlaren staan we klaar voor huizenkopers en –verkopers in heel Drenthe en Groningen. Dat onze no nonsense-aanpak aanslaat, blijkt uit de sterke groei die Groenhout Makelaardij doormaakt. Niet voor niets zijn we in 2015 uitgeroepen tot Makelaar van het Jaar. Maar waarom zou je ons geloven? Lees daarom ook de reviews en bekijk de verhalen van tevreden klanten. Benieuwd wat we allemaal in huis hebben om jouw woondroom waar te maken? Bel of maak een afspraak.

Jozef Groenhout

NVM makelaar-taxateur

De kunst van het onderhandelen. Dat onderdeel van het makelaarsvak spreekt mij enorm aan. Daarbij kan ik jouw wensen maximaal tot zijn recht laten komen. Ook voor architectuur, bouwkundige zaken en andere woningdetails heb ik een bijzondere interesse. Als geboren en getogen Assenaar kan ik erg genieten van de pracht aan historische panden die Assen rijk is. De stad biedt trouwens ook een schat aan andere exclusieve woonhuizen waaronder nieuwbouw. Daarmee te mogen werken beschouw ik als een voorrecht. Waarmee kan ik jou helpen?

Lees meer...
Stuur een e-mail

0630734910

Pieter van Meurs

NVM makelaar-taxateur

Het vooronderzoek. Het klinkt als een term uit de justitiële wereld. Maar ook in de huizenmarkt is zo’n onderzoek onmisbaar. Ik vind het altijd een fantastische klus. Gegevens uitpluizen over eigendomsverhoudingen, milieu, bestemmingsplan, bouwkundige staat. Het geeft je munitie voor het geven van een onderbouwd advies. En voor stevige onderhandelingen over prijs en voorwaarden. Daar mag je mij bij wijze van spreken ’s nachts voor wakker maken. Of het nou gaat om een woonhuis of recreatief of zakelijk onroerend goed. Wat wil jij weten over je het object dat je op het oog hebt?

Lees meer...
Stuur een e-mail

0657550850
Nieuws

Effecten van het LTV limiet

Het CPB heeft afgelopen week een nieuw rapport gepubliceerd over de effecten van een verlaging van de LTV limiet.

Lees meer »

Nieuwsbericht vestiging Assen

test

Lees meer »